13
okt

Een webshop voor boekhandel Donner

Geplaatst door op 13-10-2014
Via een geruchtmakende crowdfunding campagne werd geld bijeen gehaald om deze mooie boekhandel in het centrum van Rotterdam nieuw leven in te blazen. Met de campagne werd toekomst van Donner, dat al bestaat sinds 1909, veilig gesteld. Mindbus verzorgde de webshop van dit mooie oude vertrouwde merk.
10
okt

Flexibele werkplekken te huur in ons gebouw

Geplaatst door op 10-10-2014
We zijn niet alleen naarstig op zoek naar nieuwe medewerkers, we zijn ook opzoek naar mensen die een werkplek bij ons willen huren. Dus wil jij werken tussen enthousiaste web-professionals, aan een prachtig bureau in ons historische pand, kom dan langs!
07
okt

Een webshop voor Boekhandel Broekhuis

Geplaatst door op 07-10-2014
Boekhandel Broekhuis is met drie filialen in Hengelo, Enschede en Almelo de bekendste kwaliteitsboekhandel in Twente. Begin oktober heeft Boekhandel Boekhuis zijn eigen webshop geopend om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.
24
apr

Agile downscaling

Geplaatst door op 24-04-2014
Doe wat google research naar het schalen van Scrum en Agile en je vindt vele artikelen, schema’s en boeken over dit onderwerp. Echter heeft dit altijd betrekking op het opschalen van Agile binnen een grote organisatie. Hoe zit dat met schaalbaarheid van het Scrum framework binnen een kleine organisatie met vele onafhankelijke kleine projecten?
06
feb

Mindbus sponsort de Groene van Amsterdam

Geplaatst door op 06-02-2014
Op 11 mei 2014 klinkt het startschot voor de Groene van Amsterdam. Een nieuwe marathon door het groene hart van Amsterdam. Uniek in locatie en beleving, maar ook uniek qua organisatie en financiering. Mindbus sponsort de Groene van Amsterdam.