Over Mindbus

Over Mindbus

"Mindbus is een Full Service Internetbureau dat websites ontwikkelt met een focus op e-commerce"

Vanuit een passie voor internettechnologie en vormgeving bieden we gebruiksvriendelijke en schaalbare oplossingen. Mindbus werkt voor middelgrote en grote gevestigde bedrijven op basis van een duurzame klantrelatie. ab-c media webbureau voor musea, archieven en monumenten is onderdeel van Mindbus.

Hoe werken we?

Mindbus werkt met multidisciplinaire teams van designers, developers, webarchitecten en webmarketeers. Bij projecten wordt in korte iteraties een nieuwe applicatie ontwikkeld. Mindbus biedt alle diensten die nodig zijn voor het succesvol uitvoeren van een online strategie. De toegevoegde waarde van Mindbus voor klanten is zichtbaar en meetbaar.

Visie

Internet biedt ongekende mogelijkheiden om samen te werken en kennis te delen. Mindbus gelooft daarbij in open innovatie van Open Source initiatieven. Daarbij ondersteunt Mindbus het Open Source CMS Umbraco, waarvan Mindbus de eerste Gold Partner in Nederland is. Mindbus is technical Partner van uWebshop, een module van Umbraco voor het opzetten van een webshop.

 • Chris van den Berg - Interaction Designer

  Chris van den Berg

  Interaction Designer
 • Diogo da Cunha - Developer

  Diogo da Cunha

  Developer
 • Gijs van Dam - Algemeen directeur

  Gijs van Dam

  Algemeen directeur
 • Mark Smit - Scrum Master en .NET developer

  Mark Smit

  Scrum Master en .NET developer
 • Michel Brinckman - Technisch Directeur

  Michel Brinckman

  Technisch Directeur
close
Chris van den Berg - Interaction Designer
Chris van den Berg
Interaction Designer

Interaction/Visual Designer bij Mindbus. Liefhebber van detaillering tot op de halve pixel. Zit midden in de Skateboard scene.

close
Diogo da Cunha - Developer
Diogo da Cunha
Developer

Diogo is een liefhebber van het web met als doel alle kennis te vergaren die nodig is om een coole, strake en veilige webapplicaties te maken. Voor zowel klant als gebruiker, van backend tot front-end, van ontwerp tot database architectuur, alles is belangrijk.

Diogo houdt van zijn familie, vrieden en werk. En zoals het een goede portugees betaamt houdt hij van portugees eten, het strand en voetbal.

close
Gijs van Dam - Algemeen directeur
Gijs van Dam
Algemeen directeur

Algemeen directeur en aanvoerder van het team bij Mindbus. Heeft een hekel aan goeroes maar heeft er afentoe zelf trekjes van. Kan een autistisch genoegen ervaren aan het spelen van casual games, maar is verder voornamelijk geïnteresseerd in e-commerce en waar dat naartoe moet met de internets. Staat er op voor dat hij kleurenblind is, maar dat is dan ook wel zo.

close
Mark Smit - Scrum Master en .NET developer
Mark Smit
Scrum Master en .NET developer

Als freelance Scrum Master, .NET Developer en software architect werkt Mark regelmatig voor Mindbus. Hij ontwikkelt complexe, data-intensieve webapplicaties. Hij heeft sterke interesse voor technologische vernieuwingen en doet onderzoek bij de Universiteit Leiden. Deze innovaties past hij waar mogelijk toe op onze projecten. Als er nog tijd over is herleeft hij de geschiedenis als zwaardvechter of zingt hij als lage bas de sterren van de hemel.

close
Michel Brinckman - Technisch Directeur
Michel Brinckman
Technisch Directeur

Volgt de ontwikkelingen van Microsoft .Net op de voet en stuurt het developmentteam aan, zorgt dat alle servers altijd up and running zijn.